KANINTURNERING og GRÆSHOPPESPIL

Begge dele starter første onsdag i april.

Ønsker du at deltage i kaninturneringen, som er for alle med hcp.0-54.det foregår onsdag aften med fælles start kl. 17.30. mød tid senest 17.15. skal du tilmelde dig på GOLFBOX senest samme dag inden kl.12.00.

(skulle det glippe møder du op og udskriver dit scorekort).

Når du logger dig på www.golf.dk. Er dit Brugernavn 903-(medlemsnummer) og din ADGANGSKODE er de første 6 cifre i dit cpr. nummer. Sæt flueben i “Gå til Golfbox”

Så kommer du frem til din personlige Golfbox forside

Du klikker på fanebladet “Min forside”, og dernæst “Klubturnering”. Her vises oversigten over alle turneringer i Kellers Park Golf Club efter dato. Så find kaninturneringen på den rette dato og klik på Tilmelding.

Som kontrol, gå tilbage til Min forside, og se på mine tider. Her skulle der gerne komme en pokal og stå, at du er tilmeldt kaninturneringen den rette dato.

Har du ikke erhvervet DGU-kortet vil vi opfordre dig til at deltage i græshoppespil, fremgangsmåden er den samme, mødetidspunktet og fælles start også samme tidspunkt.

Alle møder op i klubhuset og melder deres ankomst.

Pris for deltagelse i kaninturnering kr. 20. Græshoppeturnering er gratis, da der ikke uddeles præmier der.

Eventuelt afbud skal meddeles til sekretariatet hurtigst muligt på tlf. +45 28 55 65 10.

Den første onsdag i måneden er der månedsmatch for Kaninerne med præmie nærmest flaget på hul 3.og lidt større vinderpræmier.

– Ikke tilstedeværende vindere mister deres præmie.

Der vil også være mulighed for at købe mad, bestil det inden i går ud og spiller.