Kom gratis i gang med golf.

Som noget nyt tilbyder vi – ‘Gratis golf for begyndere’.

Du kan tilmelde dig enkeltvis enten i klubhuset på tavlen for nybegyndere eller til begynderudvalget ved Ingrid Brems.

Der er også mulighed for, at få et lukket hold v/ min. 10 personer, hvis man ønsker et firmahold e.lign. Henvendelse vedr. sidstnævnte mulighed skal dog ske på mail til Manager Palle Jensen på: pj@kellersparkgolfclub.dk.

Begynder-medlemmerne må benytte golfklubbens faciliteter og spille på Golfsløjfen (Vores 9 golfhullers bane – benævnt som Pay and Play banen med fuld længde) samt deltage i træninger fra 1. dag man er meldt ind.

Hvert hold består af 10-15 deltagere, som har 2 teori lektioner samt 4 x 1,5 times træning med vores Pro-trænere. Derudover har man mulighed for at deltage i gratis holdtræning hver søndag fra kl. 11:00 til kl. 12:00 hele sæsonen igennem ved Protræner træner Jan Frej eller Christian Heiden. Begynder træning kan man benytte sig af indtil man opnår hcp 36.

Gratis holdtræning foregår også hver torsdag kl. 18:30 -19.10 eller kl. 19:10-19.50. Tilmelding til dette skal skrives på sedlen i klubhuset – på tavlen for nybegyndere.

Når de 4 trænings lektioner samt 2 teori lektioner er gennemført, kan du få et DGU-kort forudsat, at du vælger et af medlemskaberne i klubben. Se tilbud og tilmeldings seddel på opslagstavlen i klubhuset – på tavlen for nybegyndere.

Er du i tvivl om forløbet og har spørgsmål, så tøv ikke med at rette henvendelse til begynder udvalget ved Ingrid Brems på mail: brems@gsaf.dk eller på mobil nr. +45 30 13 91 01

Næste Regel hold starter:

OPSTART / TILBUD
Tegn allerede nu et fuldtids medlemskab for
2019 og
få et rigtig godt tilbud for resten af 2018*

* Kontingent for 2019 er  p.t. kr. 5.700.

*Tilbuddet gælder dem, som har gennemgået Kellers Park Golf Club’s begynderforløb

Regelundervisning 2018, kl. 19.00, Østergårdsvej 33, Brejning, 7080 Børkop

Regel    2:       5. september

Regel    1:      12. september

Regel    2:      19. september

Klar til erhvervelse af DGU-kort 2018.
1. Du skal være medlem af Kellers Park Golf Club. (prøvemedlemskab er ikke gyldig)
2. Du har modtaget regelundervisning 1 og 2.
3. Du har modtaget træning af professionel træner.
4. Du skal til prøven spille på pay and play banen, hul 1-2-3 og 4.
5. Du skriver dig på listen, som hænger på begyndertavlen i klubhuset – senest søndagen før.

Der kan tilmelde sig 8 deltagere til prøve pr. gang.

Du skal være klar ved 1. teested på pay and play banen kl. 16:55. der vil du møde en fra begynderudvalget, som tager sig af dig og fortæller yderligere om selve prøven.

Er du i tvivl om, hvornår du kan komme til prøve, så kig på tavlen i klubhuset – under nybegyndere. Her er der en tilmeldings seddel hængt op.