Regionsgolf  C-rækken videre til finalerunderne

Hvis man har lyst til at repræsentere klubben i en slags klubturnering, spille på andre baner og have hyggeligt samvær med andre fra klubben, så er regionsgolf en god oplevelse.

Hvis der ydermere er resultater som flasker sig, så bliver det jo rigtig sjovt!

C-rækken, som er for voksne spillere med hcp over 18,5, spilles lige som de øvrige rækker som hulspil fra scratch, så der skal virkelig være fokus på alle slag. Stort set alle huller vindes med par eller bogie.

Der spilles dame-og herre-singler samt en mixed foursome.

Det var i 11. time det lykkedes at samle et hold.  Vi var i pulje med Skanderborg, Stensballe og Juelsminde.

Juelsminde lagde hårdt ud med tre sejre, og da vi havde tabt de første to kampe på hjemmebane, havde vi ikke store forhåbninger om at gå videre som vinder af puljen. Men pludselig vendte heldet og det gode spil tilbage til os, og efter tre sejre i træk stod vi pludselig i en slags puljefinale på udebane mod Juelsminde.

Vi vidste fra den første kamp, at de var stabile og gode spillere, og naturligvis var de også mere selvsikre end os, da de kunne nøjes med uafgjort. Vi stillede med samme hold som havde vundet mod Stensballe ugen forinden og troede på egne evner. Vi vandt matchen med 9-2 og var dermed gået videre til 1/16-finalen, som skal spilles 10/8 mod Tange Sø Golf. Finalerunderne spilles på neutral bane og vi skal spille på Thomas Bjørn´s hjemmebane i Silkeborg Golfklub.

Holdet har været sammensat af følgende spillere, som hver især har været med en eller flere gange:

Anette Rosquist, Vibeke Thomsen, Pia Madsbjerg, Hanne Grabow, Richard Andersen, Per Madsbjerg, Jens Ryø, Sten Hansen og undertegnede.

Det kan kun anbefales at deltage i Regionsgolfen i den kommende sæson. Kig ind på Regionsgolf Danmarks hjemmeside eller spørg klubbens ansvarlige for regionsgolf. Der er også opslag på tavlerne i gangen. Der er en handicap-gruppe for alle interesserede spillere.  Det vil være nemmere at samle hold til alle puljer i næste sæson, hvis du allerede nu viser interesse for det.

Golfhilsen

Iwan Hansen 903-42