Bliv medlem af Fjordsilden

Du bliver medlem ved at tilmelde dig en af matcherne.

Matcher og mødetid.
Der er forskellige matcher i løbet af sæsonen. Vi spiller hver tirsdag, oftest 18 huller, hvor vi slår ud kl. 16.00 og 9 huller, hvor vi slår ud kl. 18.00. Der kan forekomme afvigelser til dette – derfor tjek i programmet, som du får udleveret ved, at møde op og tale med én af nedenstående. Mødetid er altid 15 – 30 minutter før matchen, som oftest mellem kl. 15.30 – 15.45 for de der spiller 18 huller, og kl. 17.30 – 17.45 for de der spiller 9 huller.

De fleste matcher er tællende, dvs at der foretages handicapregulering, både op og ned :-). Vi spiller fra primo april til ultimo september. Se mere herom i programmet.

Tilmelding til matcher.
Tilmelding foregår via Golfbox til Fjordsil-matcher. Senest tilmelding er mandag aften kl. 23.00.

Kontingent og fee.
Kontingent er fastsat til 200,00 kr. for 2016. Beløbet betales kontant ved første fremmøde. Matchfee er 20,00 kr. hver gang du spiller med. Betaling på dagen. Pengene går til præmier. Der vil værre større præmier de dage vi har månedsmatch. Du kan spille med en gang uden at betale kontingent.

Præmier
Der vil være præmier til en samlet række for både 18 huller og 9 huller. Der skal minimum være 2 spillere i en række for at udløse en præmier. Du skal være til stede for at modtage præmien, ellers går præmien til den næste spiller. Birdies og eagles skal markeres på scorekortet, og præmieres med birdie-fugle.

Ecletic match.
Vi spiller tillige Ecletic match de fleste tirsdage. Det er muligt såvel på 18 huller som på 9 huller. Du skal udfylde ét scorekort i løbet af disse tirsdage. Det er selvfølgelig frivilligt.
Du bestemmer selv hvor mange huller du lukker hver gang. Et lukket hul kan ikke senere ændres.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail: fjordsild@gmail.com eller ringe til et af bestyrelsesmedlemmerne.

Anette Boring                          Marianne Schulz                Gerda Jensen           Karina Andersen        Anette Rosquist
+45 61 31 22 61                      +45 31 20 29 87                 +45 22 58 61 23       +45 61 26 70 02         +45 40 33 43 55