Bliv medlem af Fjordolderne

Har du lyst til at blive en del af en herlig flok positive mennesker, der alle deler passionen for golfspillet samt det sociale samvær, er du 60 år eller derover, så vil det være en god ide at blive medlem i Fjordolderne.

Vi har vores faste spilledag hver mandag i perioden 01. april til 31. oktober. Der vil være mulighed for såvel at spille såvel 18 hullers runder som 9 hullers runder.

Du kan blive medlem blot ved at møde op mandag morgen senest kl. 07.40, hvis du vil spille 18 huller, eller 09.40, hvis du vil spille 9 huller.

Årskontingentet er blot 100,00 kr. Derudover betales 20,00 kr. for hver spillerunde. Pengene bruges til præmier samt vore fælles arrangementer, således at vore udflugter kan holdes på et rimeligt niveau.

Ønsker du flere oplysninger om Fjordolderne og medlemskabet her, så ring til et af bestyrelsens medlemmer (se under “Bestyrelsen for Fjordolderne”) eller send en mail til fjordolder@gmail.com.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klub.