Turneringsoversigt for 2018

Dato:                                          Turnering:

8. april                                        Åbningsmatch (Lukket klubturnering)

6. maj                                         Par/Makker

21. maj                                       Forårsturnering

9. juni                                         Par/Makker

1. juli                                          Sommerturnering (Slå et slag for kuglerne)

29. juli                                        Par/Makker

12. august                                 Louis Nielsen

25. august                                  Par/Makker

8 + 9. september                      Klubmesterskab (flyttet grundet kommunemesterskabet)

22. september                                                    Kommunemesterskab (Afholdes i Vejle)

29. september                                                    Par/Makker (afslutningsmatch kl. 13:00 med efterflg. Spisning)

7. oktober                                  Kaninafslutning

14. oktober                               Løvfaldsturnering

28. oktober                               Afslutningsturnering (Lukket klubturnering)

2. december                             Nisseturnering (med gløgg og æbleskiver)