KANINTURNERING

Kaninturnering

Ønsker du at deltage i kaninturneringen, som foregår onsdag aften med fælles start kl. 17.30, mødetid senest 17.15, skal du tilmelde dig på GOLFBOX senest samme dag inden kl.12.00. (skulle det glippe møder du op og udskriver dit scorekort). Se hvordan du tilmelder dig TILMELDING længere neden på siden. Alle møder op i klubhuset og melder deres ankomst.

Den første onsdag i måneden er der månedsmatch for Kaninerne med præmie nærmest flaget på hul 3 og lidt større vinderpræmier.

– Ikke tilstedeværende vindere mister deres præmie.

Pris for deltagelse i kaninturnering kr. 20.

GRÆSHOPPESPIL

Græshoppespil

Har du ikke erhvervet DGU-kortet og ønsker at deltage i græshoppespil, som foregår onsdag aften med fælles start kl. 17.30, mødetid senest 17.15, skal du tilmelde dig på GOLFBOX senest samme dag inden kl.12.00. (skulle det glippe møder du op og udskriver dit scorekort). Se hvordan du tilmelder dig TILMELDING længere neden på siden.

Alle møder op i klubhuset og melder deres ankomst.

Græshoppeturnering er gratis, da der ikke uddeles præmier der.

Eventuelt afbud skal meddeles til sekretariatet hurtigst muligt på tlf. 70707622.

Der vil også være mulighed for at købe mad, bestil det inden I går ud og spiller.

Tilmelding

Når du logger dig på www.golf.dk. er dit Brugernavn 903-medlemsnummer og din ADGANGSKODE er de første 6 cifre i dit cpr. nummer. Sæt flueben i “Gå til Golfbox” – Så kommer du frem til din personlige Golfbox forside

Du klikker på fanebladet “Min forside”, og dernæst “Klubturnering”. Her vises oversigten over alle turneringer i Kellers Park Golf Club efter dato. Så find kaninturneringen på den rette dato og klik på Tilmelding.

Som kontrol, gå tilbage til Min forside, og se på mine tider. Her skulle der gerne komme en pokal og stå, at du er tilmeldt kaninturneringen den rette dato.

Klar til erhvervelse af DGU-kort 2017.

1. Du skal være medlem af Kellers Park Golf Club.
  2. Du har modtaget regelundervisning 1 og 2.
  3. Du har modtaget træning af professionel træner.
  4. Det foregår på Golfsløjfen banen, hul 1-2-3-4.
  5. Du skriver dig på listen, som hænger på begyndertavlen i klubhuset, og senest søndagen før inden kl. 24.00.

Der kan tilmelde sig otte til prøve pr. gang. Du skal være klar ved 1. teested på Golfsløjfen kl. 16.55. Der vil du møde en fra begynderudvalget som tager sig af dig.

Dato for erhvervelse af DGU-kort første halvår:

Onsdag d. 19. april

Onsdag d. 17. maj

Onsdag d. 24. maj

Onsdag d. 31. maj

Onsdag d. 14. juni

Onsdag d. 28. juni

Dato for erhvervelse af DGU-kort andet halvår:

Onsdag d. 12. juli

Onsdag d. 26. juli