Opstart efter sommerferien

Vi starter op efter sommerferien søndag d. 20. august kl. 10.00.

Er der spørgsmål vedr. junior så kontakt Tonny K. Jensen på mail jytton1@gmail.com

Junior u/ DGU-kort (fra 0-16 år) – GRATIS

Som Junior u/ DGU-kort er det gratis at spille i Kellers Park Golf Club med en række fordele.
  • fælles træning med vores pro-træner
  • benytte vores Golfsløjfe (9 huller Pay and Play bane), som er i fuld længde.
  • benytte driving range, par 3-bane, træningsbunker, puttinggreen m.v.
  • benytte klubhuset og dets faciliteter

Ønskes DGU-kort til junior, så betaler man for et alm. medlemskab for junior 6-11 år (800,- kr.) eller Yngling/junior 12-24 år (1.600 kr.). Læs mere under medlemskab.

Det er muligt at lease et juniorgolfsæt for 500,- kr. pr. sæson. Fordelen ved at lease er at man hver sæson har et sæt som passer til junior, uden at man skal ud og købe nyt hvert år.

Junior