Kellers Park Golf Club tilbyder forskellige former for medlemskaber

BLIV MEDLEM HER!

Bliv medlem nu

De 4 medlemskaber kan opsiges med 2 måneders varsel til 31.12. Der skal indsendes skriftlig opsigelse inden 30.10.I modsat fald fortsætter medlemskabet for det kommende år.

Fuldtidsmedlemskab

5400,- kr. /år

Som fuldtidsmedlem får du en række fordele.

• modtage Dansk Golf Unions medlemsblad Dansk Golf

Medlemsskabet kan betales af én gang eller deles op i månedlige rater, min. 12 månedlige rater. Forhør i sekretariatet. Der skal indsendes skriftlig opsigelse inden 30.10. I modsat fald fortsætter medlemskabet for det kommende år.

Fuldtidsmedlemskab inkl. 8 hjemmebaner

6200,- kr. /år

Med det super-attraktive fuldtidsmedlemskab får du hele 8 hjemmebaner med frit spil.

Ud over samme vilkår som ved et alm. fuldtidsmedlemskab får du også frit spil på følgende baner

• Brande Golfklub
  • Birkemose Golf Club
  • Give Golfklub
  • Herning Golf Klub
  • Jelling Golfklub
  • Åskov Golfklub
  • Dejbjerg Golfklub

Tilbuddet tilbydes kun til klubbernes fuldtidsmedlemmer og dermed ikke til andre medlemsformer i Kellers Park Golf Club.

Medlemskabet kan betales af én gang eller deles op i månedlige rater, min. 12 månedlige rater. Forhør i sekretariatet. Der skal indsendes skriftlig opsigelse inden 30.10. I modsat fald fortsætter medlemskabet for det kommende år.

Bemærk! Junior u/ DGU-kort spiller gratis hele 2017 – se mere under Junior u/ DGU-kort.

Junior u/ DGU-kort (fra 0-16 år) - GRATIS

Som Junior u/ DGU-kort er det gratis at spille i Kellers Park Golf Club med en række fordele.

• fælles træning med vores pro-træner
  • benytte klubhuset og dets faciliteter

Det er muligt at lease et juniorgolfsæt for 500,- kr. pr. sæson. Fordelen ved at lease er at man hver sæson har et sæt som passer til junior, uden at man skal ud og købe nyt hvert år.

Fuldtidsmedlemskab Ynglinge/Junior (fra 12-24 år)

1600,- kr. /år

Som Ynglinge/junior får du en række fordele.

• modtage Dansk Golf Unions medlemsblad Dansk Golf

Fuldtidsmedlemskab Ung-junior (fra 6-11 år)

800,- kr. /år

Som Ung-junior får du en række fordele.

Fleks Plus Medlemskab

2700,- kr. /år

Medlemmer i denne medlemsklasse har samme rettigheder og adgang til klubbens faciliteter, administration af handicap m.v., som øvrige medlemmer, og indeholder 10 greenfee-billetter til spil på 18-huls banen, samt ret til benyttelse af træningsfaciliteter efter gældende regler.

• Du kan deltage i klubturneringer mod betaling af fuld greenfee/billet.
  • Du skal have et registreret hcp og der udstedes et DGU-kort mærket ”F”.
  • Ved yderligere spil på banen skal du betale fuld greenfee.
  • Mod betaling af fuld greenfee kan der spilles på vores 9 hullers Golfsløjfe (Pay and Play)
  • Mod betaling af fuld greenfee kan der spilles på fremmede baner, såfremt disse tillader DGU-kort mærket ”F”.

Der skal indsendes skriftlig opsigelse inden 30.10. I modsat fald fortsætter medlemskabet for det kommende år.ex

Golfsløjfen (P&P) Medlemskab

2500,- kr. /år

Medlemmer i denne medlemsklasse har samme rettigheder og adgang til klubbens faciliteter, administration af handicap m.v., som øvrige medlemmer.

• Man har kun ret til spil på vores 9 hullers Golfsløjfen (Pay and Play banen), samt ret til benyttelse af træningsfaciliteter efter gældende regler.
  • Der er ikke ret til spil på 18-hullers banen.
  • Der udstedes ikke et DGU-kort til dette medlemsskab – Der kan dog udstedes DGU kort mærket ‘F’, hvis man har et registreret hcp (bestået prøve)

Prisen herfor er 200,- kr. pr. år, som dækker omkostninger i DGU

Long distance Medlemskab

3000,- kr. /år

Long distance medlemskab

Long Distance medlemskab forudsætter medlemskab af en anden golfklub og afstanden fra bopæl til hjemmeklubben skal være kortere end til Kellers Park Golf Club. Medlemskabet giver fuld spilleret.

Som Long distancemedlem får du en række fordele.

• deltage i klubbens turneringer

Medlemskabet skal betales af én gang årligt.
Medlemskabet kan opsiges med 2 måneders varsel til 31.12.