GOLFSKOLE MED JAN FREJ & FREDRIK JOHNSSON

– ELBA COSTA BALLENA

27. oktober el. 03. november 2016

Tag med Jan Frej fra Kellers Park Golf Club og Fredrik Johnsson fra Gyttegaard til
Provincia de Cadiz med halvpension, 5 dages golf og træning!
Resort

Resortet er bygget i klassisk andalusisk stil, og alle 234 værelser har balkon eller terrasse med udsigt til enten golfbanen eller havet. Værelserne har et stort udvalg af moderne faciliteter, såsom satellit TV, internet, hårtørrer og minibar. På hotellet findes også den indbydende GADES buffetrestaurant og den hyggelige Lobby Bar.

Hotellets fantastiske spa, Club Thalasso, dækker hele 2000 kvm, og byder på saunaer, bade, behandlinger og ikke mindst et stort svømmebassin med havvand. Stedet kan klart anbefales efter en hård dag på golfbanen.

Golf
Costa Ballena Ocean Golf Club er designet af Olazabal, og kan spilles af både begyndere og scratch spillere. Banen er forholdsvis flad, og har flere flotte huller langs kysten. Udover de 27 huller – der har været brugt til Europa Tourens kvalifikationsturnering siden 2005 – findes en overaskende god 9 huls par 3 bane, der absolut bør spilles. Træningsfaciliteterne er helt i top, og der er undervisning i alle spillets faciliteter, samt spil på banen med Fredrik Johnsson, der uddeler tips og tricks til forbedringer af golfspillet.

Flyrejse
Fra Billund til Sevilla med DAT.

Udrejse torsdag 27.okt/03. nov 2016 Billund til Sevilla 08:00 – 11:15
Hjemrejse torsdag 03./10. nov 2016 Sevilla til Billund 12:15 – 15:30
Golfskolen indeholder
* Flyrejsen Billund – Sevilla retur