Golf, gourmet og wellness ved Vejle fjord

Nu kan du forkæle dig selv med et golfophold hvor spillet og hyggen er i fokus og hvor aftenen afsluttes med en dejlig 4 retters gourmet middag på det 4 stjernet spa hotel Comwell Kellers Park.
Dette hotel har til huse i en elegant bygning fra begyndelsen af 1900-tallet. Der er gourmet-restaurant og udsigt over Vejle Fjord. Der tilbydes gratis parkering, gratis Wi-Fi og gratis adgang til fitnesscenteret. Samtlige værelser har luksuriøse Hästens-senge og LCD-tv.

Efter golfrunden er der mulighed for at tilkøbe adgang til AquaSpa, så kroppen kan få lov at slappe af efter en dag på golfbanen. Spafaciliteterne, som kan reserveres på forhånd, omfatter saunaer, pools og udendørs boblebad. Der tilbydes desuden forskellige behandlinger, fodbad og tropiske brusere.
Comwell Kellers Park ligger få minutter fra Kellers Park Golf Club.

Golfopholdet indeholder

• 18 hullers green fee til Kellers Park Golfklub, som kræver medlemskab af DGU