Muligheder uanset handicappet og årstiden

Udover Kellers Park Golf Club’s dejlige 18 hullers anlæg, er vi i besiddelse af én af Danmarks allerbedste Pay & Play baner. Banen er med fuld længde, som en normal golf sløjfe og med både par 3, par 4 og par 5 huller.

Vores Pay & Play (Golfsløjfen) er en fantastisk ni hullers banen og man får en oplevelse af at spille på en rigtig golfbane.

Banen er åben hele året – uanset vejret, og der spilles altid på sommer greens. Prisen er kr. 150,- alle dage, og gælder for hele dagen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til rigtig gode oplevelser og omgivelser ved Vejle Fjord.

UGE 31 / 2018

VÆR OPMÆKSOM PÅ, AT DER ER “SPIL GRATIS UGE” I UGE 31 – fra mandag den 30. juli 2018 til og med søndag den 5. august 2018.

Greenfee

Drivingrange

Træningsbolde til anvendelse på drivingrange og inspilsgreen er gratis for greenfee gæster og for medlemmer.