Ladies Section

Fjordsildene er navnet på vores Ladies Section. Her mødes vore damer til en hyggelig golfrunde og socialt samvær.

Hvem er fjordsildene?

Fjordsildene er for alle kvinder, der er medlem af Kellers Park Golf Club. Du skal have DGU kort, være fuldgyldigt medlem af klubben og mindst være fyldt 18 år ved udgangen af det år du melder dig ind i Fjordsildene.
Matcher og mødetid.

Der er forskellige matcher i løbet af sæsonen. Vi spiller hver tirsdag, oftest 18 huller kl. 16.00 og 9 huller kl. 18.00, men der er afvigelser til dette, tjek derfor i programmet, som du også finder her på hjemmesiden – alternativt kontakt en af nedenstående. Mødetid er altid 15 – 30 minutter før matchen, som oftest mellem kl. 15.30 – 15.45 for de der spiller 18 huller, og kl. 17.30 – 17.45 for de der spiller 9 huller.

De fleste matcher er tællende, dvs. at der foretages handicapregulering, både op og ned :-). Vi spiller fra primo april til ultimo september. Se mere herom i programmet.

Tilmelding til matcher
Tilmelding foregår via Golfbox til Fjordsil-matcher. Senest tilmelding er mandag kl. 12.00. Glemmer du at tilmelde dig inden tiden, kan du sende en sms til Anette R. på 40334355 – dog helst inden tirsdag kl. 12.00.

Kontingent og fee
Kontingent er fastsat til 225,00 kr. for 2018. Beløbet betales kontant ved første fremmøde. Matchfee er 25,00 kr. hver gang du spiller med. Betaling på dagen. Pengene går til præmier. Der vil værre større præmier de dage vi har månedsmatch, hvor vi også har fællespisning. Du kan spille med en gang uden at betale kontingent.

Præmier
Der vil være præmier til en samlet række for både 18 huller og 9 huller. Der skal minimum være 2 spillere i en række for at udløse en præmier. Du skal være til stede for at modtage præmien, ellers går præmien til den næste spiller. Birdies og eagles skal markeres på scorekortet, og præmieres med birdie-fugle.

Eclectic match
Vi spiller tillige Eclectic match de fleste tirsdage. Det er muligt såvel på 18 huller som på 9 huller. Du skal udfylde ét scorekort i løbet af disse tirsdage. Det er selvfølgelig frivilligt.
Du bestemmer selv, hvor mange huller du lukker hver gang. Et lukket hul kan ikke senere ændres.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail: fjordsild@gmail.com eller ringe til et af bestyrelsesmedlemmerne.

Anette Rosquist,   Gerda Jensen,    Anette Bering,     Karina Andersen,     Marianne G. Schulz
40334355              22586123             61312261            61267002                 31202987