Gør klar til at tee ud med Kellers Park Golf Club

Afhold jeres firma event i de skønne omgivelser i Kellers Park Golf Club. Vi kan hjælpe med at skabe rammerne for en perfekt dag, som bliver ud over det sædvanlige.
Vi skræddersyr dagen ud fra jeres ønsker og behov og det er kun fantasien som sætter grænser for hvad der kan lade sig gøre.

Kellers Park Golf Club stiller viden og ressourcer til rådighed til afvikling og hjælper med afvikling og planlægning.

Unik teamspirit-dag
I Kellers Park Golf Club har I mulighed for at vælge forskellige typer for firma event. I kan leje hele golfbanen og invitere dine golfspillende kunder til en dag med turnering, forplejning og præmier.
I har også mulighed for at vælge en event på vores Pay&Play bane med instruktion af vores dygtige golf træner og som giver dine medarbejder og kunder en mulighed for at prøve golf.
Vi er selvfølgelig behjælpelig med at vælge den turneringsform, som er den rigtige for jer.

For at gøre turneringen ekstra spændende, er der mulighed for ekstra konkurrencer som nærmest pinden, længste drive, tættes drive på linjen.
Derudover er der mulighed for at låne golfudstyr til de gæster, som ikke har eget udstyr.

Kellers Park Golf Club er med hele vejen
I Kellers Park Golf Club tilbyder vi muligheden for at til vælge event koordinatoren. Dermed får du muligheden for selv at deltage i arrangementet.

Event koordinatoren tager sig af alle de praktiske detaljer
• Udarbejdelse af invitation
• Rådgivning i valg af turneringsformat
• Modtagelse af tilmeldinger
• Oprettelse af startliste
• Udarbejdelse af personlige scorekort samt evt. holdkort
• Opsætning af banen — flag, nærmest pinden, længste drive m.v.
• Udarbejdelse af program og turneringsbetingelser
• Udlevering af scorekort og andet materiale på dagen
• Igangsætning af spillet
• Turneringsledelse undervejs (regelfortolkning/afgørelse af tvister m.v.)
• Indtastning af scores
• Udarbejdelse af resultatlister
• Bistand ved præmieoverrækkelse

Profilering
Vi hjælper gerne med at skabe stemningen på dagen ved at sætte firmaflag, bannere, skilte m.m. op omkring banen.

Lidt ekstra
Kellers Park Golf Club har også mulighed for at stille servicebil til rådighed, så deltagerne kan få forplejning bragt ud på banen.
Skal der lidt ekstra til kan der arrangeres musik på banen. Undervisning med vores dygtige golfpro’er, vinsmagning, gourmet mad fra vores restaurant eller måske et foredrag.
Det er kun fantasien som sætter grænser for hvad der kan lade sig gøre.

Booking
Kontakt vores event manager, for at høre om mulighederne og få et godt tilbud på dit arrangement.
Event Manager kan kontaktes på claus@kellersparkgolfclub.dk eller +45 60 16 21 98

Bliv sponsor

Skab værdi som sponsor i Kellers Park Golf Club

Business Club

I Kellers Park Golf Club har vi en attraktiv business club, hvor man kan blive medlem uden at være sponsor eller medlem af Kellers Park Golf Club.

Company Day

Afhold jeres firma event i de skønne omgivelser i Kellers Park Golf Club

Kellers Business Ball

Her er muligheden for at inviterer kunder med ud i naturen